Årets Ishockey-sesong starter snart!

Det er ikke lenge til årets ishockeysesong skytes i gang i Norge. Eliteserien for menn, Get-ligaen, varer i seks måneder hvor ti lag konkurrerer om seriemestertittelen. Lagene spiller fem kamper mot hverandre i løpet av sesongen, både på hjemme- og bortebane. I ishockey kan absolutt alt skje, og det er ingen tvil om at ishockeyfans har en spennende sesong foran seg.

Det er fjorårets vinnere, Stavanger Oilers, som er tippet som favoritter i år med en odds på 1,65. Ikke så rart ettersom dette laget vant europeiske Continental Cup i 2014. På andreplass på oddslisten med 4,50 ligger Storhamar Dragons, et klubblag som har vunnet serien seks ganger tidligere, sist i sesongen 2005/2006. Både Lørenskog og Vålerenga har også ganske gode odds som vinnere med henholdsvis 7,00 og 8,00.

Følg med på den spennende utviklingen i årets Get-liga

Det er Storhamar og Vålerenga som er først ute på isen denne sesongen, og det blir bortekamp for Vålerenga ettersom kampen spilles på Hamar OL-amfi. Vålerenga er, sammen med det andre Oslo-laget Manglerud Star, det eldste ishockeylaget i Norge. Det er også det laget som har vunnet eliteserien flest ganger. Så selv om oddsene til å vinne denne sesongen ikke ligger i deres favør, er det absolutt et lag man burde holde øynene åpne for.

Favorittene Stavanger Oilers spiller sin første kamp 17. september på hjemmebane, nærmere bestemt på den nybyggede DNB-arena, noe som mest sannsynlig vil ha positiv effekt på dette laget. De spiller mot Sparta Sarpsborg, eller Sparta Warriors som de også kalles, et lag som har vunnet Get-ligaen to ganger tidligere, senest i sesongen 2010/2011. Dette blir absolutt en spennende kamp som er verdt å se på!